Történetünk:

Hogy jött létre a „za sporák”?

 

Az első tűzhely hátlap e-shop (zasporak.hu) létrehozók először nem a konyhában találkoztak, hanem az olasz nyelv és kultúra iránti szeretetük hozta őket össze. Azonnal megbarátkoztak és mindketten érezték, hogy találkozásuk nem a véletlen műve.

Zoltán Jávorka tapasztalt vállalkozó, aki az elsők között kezdett el méretre készült tűzhely hátlapokat gyártani. Feleségével Mónikával létrehozta a sikeres- Grafozásteny Jávorka családi vállalkozást. Zoli ismert a részletek, dizájn és precíz munka iránti érzékével. Hamarosan világot láttak a nagyon praktikus tűzhely mögé való hátlapok. Hamarosan világot látott a nagyon praktikus tűzhely mögé való hátlap. Gyakran eljátszott egy e-shop létrehozásának a gondolatával, ahol az ügyfelek egyszerűen megrendelhetnék a kívánt méretű és motívumú hátlapot, azonban ezzel a technikai kihívással nem tudott megbirkózni.

Ľubomír Švorca már fiatal korától pedagógusként dolgozik. Szabadidejében honlapok, e-shopok, SEO optimalizációk és marketing kampányokkal foglalkozik. Mivel másoknak már több projektet készített, egy saját eshop létrehozásáról álmodott. Nem talált azonban olyan terméket, amely meggyőzte volna, neki pedig nem volt kézügyessége, hogy sajátot hozzon létre. Ľubo és Zoli találkozása szinte egy mágikus pillanat volt és mindkettő számára világos volt, hogy a másikban megtalálták azt, ami náluk eddig hiányzott.

 

A közös vállalati tanácskozások mindig víziókkal és kreatív ötletekkel telik, mivel mindkettő kulcsfontosságúnak véli, hogy a minőséget illetően nem lehet kompromisszumot kötni. Tűzhelye mögé a lehető legjobb minőségű hátlapokat szeretnénk kínálni.

zasteny za sporak

Ígérjük nem fogjuk üzenetekkel elárasztani. ????

za sporak
0
  0
  Az Ön kosara
  A kosár üres :(Vissza az e-shophoz
   Calculate Shipping
   Apply Coupon
   Available Coupons
   eshop Get Ft10,00 off
   Unavailable Coupons
   veľká noc Get Ft11,00 off