Blog

Miben könnyítik meg a tűzhely mögötti hátlapok a gazdasszonyok életét?

„Az üveg hátlap a legjobb konyhai kiegészítő, amelyet valaha vásároltam.“ Nagyon örülünk, hogy pont ez a mondat a leggyakoribb az önök visszajelzéseiben. A tűzhely mögötti edzett üvegből készült hátlap egy praktikus megoldás. Az üveg fokozatosan pótolja a hagyományos kerámia vagy laminátum konyhai burkolatokat. Az ételek készítésekor a tűzhely mögé könnyen bejut a szennyeződés. Különösen serpenyőben való sütéskor, amikor a zsír mindenfelé szökik. A csempék közötti fugákat ezután nagyon nehéz megtisztítani.

TŰZHELY MÖGÖTTI ÜVEG HÁTLAP – HATÉKONY MEGOLDÁS A KONYHÁBAN VALÓ RENDHEZ

A tűzhely mögé ideális megoldás a tartós és nagyon higiénikus anyagból készült hátlap, ami egyúttal könnyedén is tisztítható. Az edzett üveg hátlap ellenáll a víznek, zsiradéknak és szennyeződésnek, valamint könnyedén tisztítható. Lehet, valakik hangsúlyozzák, hogy olyan anyagról van szó, amelyen minden ujjlenyomat látszódik, de éppen ennek köszönhetően gyakrabban fogja áttörölni! (Tegye a kezét a szívére, és őszintén mondja meg, hogy a tűzhely mögötti terület takarításakor milyen gyakran tisztítja a hézagokat?) Az üveg hátlap ennek ellenére könnyen tisztítható! A piacon többféle készítmény található az üveg hátlap tisztítására, amellyel könnyedén eltávolítható bármilyen durva szennyeződés is. A konyhai hátlapok egyúttal 6mm-es edzett extra átlátszó üvegből készülnek (optiwhite), ami teljesen törhetetlen, így egy egész életre szóló beruházás. A hátlap továbbá ütés és hőálló, erősen csiszolt szélekkel. A felhasznált színek tartósak és ellenállnak az UV sugárzásnak is. Az általunk használt színek magas minőségű tinták és nem tartalmaznak oldószereket.

TŰZHELY MÖGÖTTI ÜVEG HÁTLAP – A MODERN KONYHÁK FONTOS RÉSZLETE

Akkor összegezzünk. Saját ízlés szerinti grafikájú üveg modern kinézetű, gyors szállítás, egyszerű szerelés és tartósság– mindez ahhoz vezet, hogy az üveg hátlap egyre nagyobb népszerűségnek örvend a modern és hagyományos stílusú konyhák körében egyaránt. Szlovákia ilyen jellegű első eshopjában csak a tűzhely mögötti hátlapokra specializálódunk, ahol többféle bevált motívum közül választhat. Felhasználhatjuk az ön által kívánt fényképet vagy grafikát is- ha saját elképzelésű hátlapot szeretne. Saját fénykép kiválasztásakor ügyelni kell a megfelelő formátumra és felbontásra (pl. használhatja a Shutterstock.com-ot).  Az üveg hátlap egyedi kiegészítő, amit konyhája megérdemel és amit széltében-hosszában mindenki irigyelni fog.

Ígérjük nem fogjuk üzenetekkel elárasztani. ????

za sporak
0
    0
    Az Ön kosara
    A kosár üres :(Vissza az e-shophoz
      Calculate Shipping
      Apply Coupon
      Available Coupons
      eshop Get Ft10,00 off
      Unavailable Coupons
      veľká noc Get Ft11,00 off