Gyakori kérdések

 

 

Miből készülnek a hátlapok?

A tűzhely mögé való hátlapok 6mm vastag extra átlátszó (optiwhite) biztonsági üvegből készülnek, ami gáztűzhely mögött is alkalmazható. Az üveg erősen csiszolt szélekkel és nagyon ellenálló felülettel rendelkezik.

A hátlap nem sérülhet meg a tűztől vagy pl. edény által?

Nem, mivel a mi hátlapjaink tűz és ütésálló, és nagy figyelmet szentelünk a minőségnek. Ennek bizonyitéka a következő videó. A hátlapok igy túlélik a konyháját is. Természetesen ajánlott a lehető legjobban eljárni velük.

Lehetséges saját méret vagy motívum is?

Igen, nagyon szívesen készítünk hátlapot a kívánt motívummal vagy méretben. A saját motívum elkészítése díjmentes. Nem kell félnie, grafikusaink elbírálják az ön által megadott fénykép vagy alap minőségét és erről értesíteni fogják. Saját méret vagy motívum esetén a szállítás ideje 20 munkanapra módosul.

Milyen színek használatosak a hátlaphoz? Egy idő után nem fognak kifakulni?

A hátlapoknál használt színek nem fakulnak ki és ellenállnak az UV sugárzásnak is. Az általunk használt magas minőségű certifikált tinta nem tartalmaz semmilyen oldószert.

A hátlap használható gáztűzhely mögött is?

Természetesen igen.

Mennyi a posta és csomagolási költség?

A futár általi házhozszállítást a hátlap ára magába foglalja.

A szomszédos államokba is kézbesítenek? Mennyi a postaköltség?

Nagyra értékeljük a külföldi vásárlókat is. A környező országokba (Magyarország, Csehország és Ausztria) a szállítás 5000 forintba kerül.

Hogyan kell a hátlapot a tűzhely mögé felszerelni? Megbirkózok vele egyedül is?

A hátlap szerelése nagyon egyszerű, ezért mindenki megbirkózik vele. Elkészítettünk egy teljesen egyszerű használati utasítást.

Hogyan kell lemérni a hátlaphoz szükséges területet?

Ha a konyhabútor készen van és a felső szekrények felszereltek, az üveg magasságát pontosan kell lemérni,. A munkalap és felső szekrények között 2mm-t (ha a terület 60cm, az üvegnek 59,8cm kellene lennie) hézagot jó szabadon hagyni és ezt ajánlott beszilikonozni.

A hátlap felszerelése előtt a tűzhely mögötti terület speciális előkészítést igényel?

Nem, a szerelés előtt nem szükséges semmilyen speciális előkészítés.

Milyen ragasztót ajánlott használni a hátlap szereléséhez?

A hátlap szerelésekor ajánlott klasszikus fehér MAMUT ragasztót használni.

Lengyelországban olcsóbb hátlapokat találtam. Szeretnének rajtam keresni?

Számunkra elsősorban a garantált minőség a fontos. A hátlapokat többféle motívummal kínáljuk, valamint saját motívum tervezése is lehetséges. Figyelembe kell venni, hogy a hátfal vásárlásával családi vállalkozást támogat. A kemence és profi nyomda több tízezer euróba kerül, továbbá fizetni kell az alkalmazottakat, marketing és egyéb kiadásokat. Biztosítjuk, hogy a termékből származó hasznunk kevesebb, mint a nagy kereskedőknek.

Hogy rendelhetem meg az eshopban a hátlapot?

A hátlap megrendelése nagyon egyszerű, elég kattintani az e-shopra, majd kiválasztani a kívánt méretet vagy a mezőbe a saját méretet megadni. Ha saját motívumot szeretne, ide bejátszhatja. Ezután kattintson a KOSÁRBA TESZ gombra. Ha van kuponja, a „KUPONKÓD“ mezőbe megadhatja annak kódját, majd kattintson a „KUPON FELHASZNÁLÁSA“ gombra. Ezt követően kattintson az „ELLENŐRZÉS ÉS MEGRENDELÉS“ gombra, ahol megadja a címét és a többi kötelező adatot, és ne felejtse el bejelöli a kereskedelmi feltételekkel való egyetértését is. Ezután kattintson a „FIZETÉSI KÖTELEZETTSÉGŰ MEGRENDELÉS “. Megrendelését emailben és sms-ben   igazoljuk vissza, ahol fel lesznek tüntetve a fizetési feltételek is. Megrendelése kész és várhatja a megrendelt hátlapot.

Mi történik, ha nem tudom megrendelni vagy félek, hogy megrendeléskor elrontok valamit?

Semmi baj, a megrendelést beadjuk ön helyett is. Az ügyfélszolgálat segítségével kapcsolatba léphet velünk telefonon vagy emailben, esetleg a LIVE chat vagy a kapcsolattartó nyomtatvány segítségévelis.

Olyan kérdésem van, ami itt nem található.

A gyakori kérdések listáját rendszeresen frissítjük. Ha olyan kérdése van, amely itt nem található, akkor lépjen velünk az ügyfélszolgálat segítségével telefonon vagy emailben, esetleg a LIVE chat vagy a kapcsolattartó nyomtatvány segítségével.

zasteny za sporak

Ígérjük nem fogjuk üzenetekkel elárasztani. ????

za sporak
0
  0
  Az Ön kosara
  A kosár üres :(Vissza az e-shophoz
   Calculate Shipping
   Apply Coupon
   Available Coupons
   eshop Get Ft10,00 off
   Unavailable Coupons
   veľká noc Get Ft11,00 off